Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Willy!!!!!!!!!!!!!! Ovetense FC
Normal Tactiek RWR
57% Balbezit 43%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Bordón passt de bal in één keer door. Méndez rent richting de bal. Méndez passt de bal in één keer door. Zarza rent richting de bal. Zarza haalt uit met een fantastische trap. Escobar bokst de bal weg. Daar is Simón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Willy!!!!!!!!!!!!!! - Ovetense FC 1:0

7e minuut.
Sanguina speelt de bal door. Sancho is nu in balbezit. Prieto is nu in balbezit. Prieto schiet op doel. López werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Willy!!!!!!!!!!!!!! - Ovetense FC 1:1

13e minuut.
Miranda probeert naar een medespeler te passen. Barchini rent richting de bal. Barchini probeert naar een medespeler te passen. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Méndez met de inworp. Barchini rent richting de bal. Barchini speelt de bal door. Miranda is nu in balbezit. Miranda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Jara heeft problemen om de bal te vangen. Méndez onderschept slim de pass. Méndez geeft een lange en hoge pass. Caballero onderschept slim de pass. Bordón kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Fleytas passt de bal met de wreef. Olmedo rent richting de bal. Prieto onderschept slim de pass. Prieto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Olmedo probeert de bal met de borst te controleren. Sancho is nu in balbezit. Prieto is nu in balbezit. Prieto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Willy!!!!!!!!!!!!!! - Ovetense FC 1:2

22e minuut.
Miranda probeert naar een medespeler te passen. Bordón rent richting de bal. Met opzet legt Altieri zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Altieri naar de kleedkamers voor een vroege douche.

24e minuut.
Bordón geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Jara de bal onder controle te krijgen. Méndez is nu in balbezit. Méndez schiet op doel. Escobar probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Willy!!!!!!!!!!!!!! - Ovetense FC 2:2

31e minuut.
Méndez rent richting de bal. Jara onderschept slim de pass. Barchini begaat een overtreding. Barchini krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Insaurralde geeft een hoge lob. Inworp. Sancho met de inworp. Fleytas is nu in balbezit. Fleytas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Willy!!!!!!!!!!!!!! - Ovetense FC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Willy!!!!!!!!!!!!!! 45%, Ovetense FC 55%.
Willy!!!!!!!!!!!!!! - Ovetense FC 2:3

51e minuut.
Brusquetti geeft een hoge lob. Insaurralde kopt de bal weg. Jara is nu in balbezit. Prieto rent richting de bal. Prieto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Insaurralde geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prieto met een snelle inworp. Fleytas rent richting de bal. Fleytas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sancho is nu in balbezit. Zubizarreta onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sanguina. Sanguina krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Miranda verovert de bal door een tackle van achteren. Miranda speelt de bal door. Insaurralde bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bordón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Fleytas rent richting de bal. Prieto rent richting de bal. Prieto passt de bal met de wreef. Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancho haalt uit met een fantastische trap. López verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Willy!!!!!!!!!!!!!! 51%, Ovetense FC 49%.
Willy!!!!!!!!!!!!!! - Ovetense FC 2:3