Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delirio FC Sport Valenzolano
Normal Tactiek 352
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.2 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frutos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soto speelt de bal door. Aldama is nu in balbezit. Aldama geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Frutos is nu in balbezit. Frutos speelt de bal door. Areco is nu in balbezit. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Frutos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soto rent richting de bal. Montoya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montoya krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delirio FC 66%, Sport Valenzolano 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Delirio FC - Sport Valenzolano 0:0

75e minuut.
Kishiro geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Yaluk de bal onder controle te krijgen. Cabrera kopt de bal weg. Bedoya is nu in balbezit. Bedoya haalt uit met een fantastische trap. Benítez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Areco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios rent richting de bal. Valdez onderschept slim de pass. Areco rent richting de bal. Areco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Molinas geeft een lange en hoge pass. Soto geeft een hoge lob. Valdez probeert de bal aan de voet te houden. Areco is nu in balbezit. Areco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delirio FC 62%, Sport Valenzolano 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Delirio FC - Sport Valenzolano 0:0