Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Mingos hyyrr
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Ocampos rent richting de bal. Ocampos geeft de bal voor. Cespedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cespedes haalt uit met een fantastische trap. Godoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mingos - hyyrr 1:0

21e minuut.
Insaurralde geeft de bal voor. Jazmin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza haalt uit met een fantastische trap. Araujo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Maldonado rent richting de bal. Careaga is nu in balbezit. Careaga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barboza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barboza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Mingos - hyyrr 1:1

26e minuut.
Galarza rent richting de bal. Careaga verovert de bal door een tackle van achteren. Careaga geeft een hoge lob. Barboza probeert de bal met de borst te controleren. Barboza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Espinola passt de bal in één keer door. Ocampos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampos speelt de bal door. Cespedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cespedes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Mingos 35%, hyyrr 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Mingos - hyyrr 1:1

56e minuut.
Denis geeft de bal voor. Klungelig pakt Invernizzi de bal. Cespedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cespedes schiet op doel. Godoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mingos - hyyrr 2:1

65e minuut.
Careaga geeft de bal voor. Daar is Espinola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinola met een sublieme pass. Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatti draait met de bal, schiet en ... Araujo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Villaalta kopt de bal weg. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampos verovert de bal door een tackle van achteren. Ocampos haalt uit met een fantastische trap. Godoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mingos - hyyrr 3:1

84e minuut.
Araujo trapt de bal weg van het doel. Ocampos kopt de bal weg. Daar is Roa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cespedes is nu in balbezit. Cespedes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Mingos 40%, hyyrr 60%.
Los Mingos - hyyrr 3:1