Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jungle heat Lambaré
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 14.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Carrizosa met een sublieme pass. Klungelig pakt Mendieta de bal. Laino verovert de bal door een tackle van achteren. Cabañas is nu in balbezit. Cabañas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Artaza probeert naar een medespeler te passen. Laino heeft problemen om de bal te vangen. Morel onderschept slim de pass. Morel speelt de bal door. Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
jungle heat - Lambaré 1:0

5e minuut.
Diarte rent richting de bal. Diarte probeert naar een medespeler te passen. Dumot controleert de bal met de borst. Mendieta verovert de bal door een tackle van achteren. Mendieta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Pomatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomatta passt de bal zonder na te denken. Mendieta rent richting de bal. Mendieta draait met de bal, schiet en ... Escurra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jungle heat - Lambaré 2:0

17e minuut.
Brusquetti is nu in balbezit. Mendieta rent richting de bal. Brusquetti verovert de bal door een tackle van achteren. Carrizosa is nu in balbezit. Carrizosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Caballero geeft de bal voor. Inworp. Coronel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabañas rent richting de bal. Cabañas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jungle heat - Lambaré 2:1

24e minuut.
Pomatta speelt de bal door. Diarte rent richting de bal. Diarte passt de bal in één keer door. Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Laino rent richting de bal. Pomatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Laino onderschept slim de pass. Laino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Caballero met een sublieme pass. Mendieta is nu in balbezit. Artaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta verovert de bal door een tackle van achteren. Mendieta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jungle heat 47%, Lambaré 53%.
jungle heat - Lambaré 2:1

51e minuut.
Palma onderschept slim de pass. Diarte geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Montórfano de bal onder controle te krijgen. Mendieta rent richting de bal. Mendieta schiet op doel. Escurra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
jungle heat - Lambaré 3:1

56e minuut.
Coronel met een snelle inworp. Pomatta rent richting de bal. Cabañas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabañas geeft de bal voor. Laino maakt een snoekduik en kopt de bal. Lambaré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Klungelig pakt Montórfano de bal. Cabañas is nu in balbezit. Cabañas passt de bal zonder na te denken. Laino is nu in balbezit. Laino haalt uit met een fantastische trap. Lambaré bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Cabañas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tellez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jungle heat 53%, Lambaré 47%.
jungle heat - Lambaré 3:1