Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lambaré jungle heat
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Gross Brown geeft een lange en hoge pass. Pomatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomatta geeft een hoge lob. Mendieta rent richting de bal. Mendieta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ratti met een snelle inworp. Cabañas met een sublieme pass. Laino bereikt de bal nog maar net als eerste. Laino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Montórfano speelt de bal door. Gross Brown is nu in balbezit. Gross Brown geeft een lange en hoge pass. Mendieta is nu in balbezit. Mendieta schiet op doel. Ocampos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambaré - jungle heat 0:1

44e minuut.
Napout rent richting de bal. Mendieta verovert de bal door een tackle van achteren. Dumot rent richting de bal. Mendieta onderschept slim de pass. Mendieta haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ocampos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lambaré 61%, jungle heat 39%.
Lambaré - jungle heat 0:1

47e minuut.
Gross Brown geeft de bal voor. Inworp. Ratti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabañas is nu in balbezit. Cabañas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Centurión met de inworp. Carrizosa is nu in balbezit. Napout legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carrizosa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Carrizosa neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambaré - jungle heat 0:2

64e minuut.
Gross Brown speelt de bal door. Carrizosa is nu in balbezit. Carrizosa passt de bal zonder na te denken. Cabañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabañas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Artaza rent richting de bal. Carrizosa verovert de bal door een tackle van achteren. Carrizosa met een sublieme pass. Laino rent richting de bal. Laino draait met de bal, schiet en ... Lambaré bokst de bal weg.

68e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lambaré niet meer kan verder spelen. Bobadilla komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Cabañas passt de bal met de wreef. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero geeft de bal voor. Mendieta rent richting de bal. Mendieta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambaré - jungle heat 0:3

84e minuut.
Mendieta onderschept slim de pass. Brusquetti is nu in balbezit. Mendieta verovert de bal door een tackle van achteren. Mendieta draait met de bal, schiet en ... Ocampos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambaré - jungle heat 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lambaré 40%, jungle heat 60%.
Lambaré - jungle heat 0:4