Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jungle heat Willy!!!!!!!!!!!!!!
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16.2
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Daar is Mendieta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zubizarreta rent richting de bal. Carrizosa onderschept slim de pass. Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta haalt uit met een fantastische trap. López bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Lambaré trapt de bal weg van het doel. Carrizosa kopt de bal weg. Daar is Zotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendieta rent richting de bal. Mendieta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Klungelig pakt Zubizarreta de bal. Morel rent richting de bal. Morel geeft een hoge lob. Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Brusquetti heeft problemen om de bal te vangen. Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zotti is nu in balbezit. Mendieta verovert de bal door een tackle van achteren. Mendieta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda geeft een hoge lob. Klungelig pakt Michelagnoli de bal. Zarza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Morel bereikt de bal nog maar net als eerste. Morel geeft een hoge lob. Centurión rent richting de bal. Mendieta rent richting de bal. Mendieta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelagnoli verovert de bal door een tackle van achteren. Michelagnoli geeft de bal voor. Mendieta rent richting de bal. Mendieta schiet op doel. Paal! Olmedo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
jungle heat - Willy!!!!!!!!!!!!!! 1:0

44e minuut.
Diarte is nu in balbezit. Diarte met een sublieme pass. Mendieta is nu in balbezit. Mendieta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jungle heat - Willy!!!!!!!!!!!!!! 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jungle heat 38%, Willy!!!!!!!!!!!!!! 62%.
jungle heat - Willy!!!!!!!!!!!!!! 2:0

46e minuut.
Daar is Insaurralde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zubizarreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta verovert de bal door een tackle van achteren. Carrizosa is nu in balbezit. Carrizosa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Doeltrap. López trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Pomatta de bal. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Zotti rent richting de bal. Diarte verovert de bal door een tackle van achteren. Diarte passt de bal in één keer door. Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Zarza verovert de bal door een tackle van achteren. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda passt de bal zonder na te denken. Zarza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Miranda speelt de bal door. Michelagnoli is nu in balbezit. Michelagnoli geeft een hoge lob. Mendieta is nu in balbezit. Mendieta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jungle heat 45%, Willy!!!!!!!!!!!!!! 55%.
jungle heat - Willy!!!!!!!!!!!!!! 2:0