Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Mingos Delirio FC
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 15.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ocampos is nu in balbezit. Ocampos passt de bal met de wreef. Monges bereikt de bal nog maar net als eerste. Cespedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cespedes schiet op doel. Marín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Denis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Cespedes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocampos rent richting de bal. Ocampos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Espinola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ocampos is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Vergara ... Strafschop! Ocampos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ocampos neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

10e minuut.
Galarza is nu in balbezit. Galarza met een sublieme pass. Achucarro is nu in balbezit. Ocampos verovert de bal door een tackle van achteren. Ocampos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Galarza is nu in balbezit. Vachetta onderschept slim de pass. Vachetta speelt de bal door. Amarilla rent richting de bal. Amarilla haalt uit met een fantastische trap. Araujo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Vachetta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bedoya komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Zaracho onderschept slim de pass. Zaracho geeft een lange en hoge pass. Cespedes is nu in balbezit. Cespedes haalt uit met een fantastische trap. Marín probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
López Moreira rent richting de bal. Galarza verovert de bal door een tackle van achteren. Galarza met een sublieme pass. Cespedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cespedes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Monges bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampos is nu in balbezit. Monges schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Monges krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Galarza probeert naar een medespeler te passen. Vargas is nu in balbezit. Vargas geeft een hoge lob. Cespedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cespedes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Mingos 39%, Delirio FC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Mingos - Delirio FC 0:0

47e minuut.
Amarilla is nu in balbezit. Galarza onderschept slim de pass. Galarza geeft een lange en hoge pass. Cespedes rent richting de bal. Cespedes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Achucarro speelt de bal door. Amarilla rent richting de bal. Galarza is nu in balbezit. Amarilla verovert de bal door een tackle van achteren. Amarilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mingos - Delirio FC 0:1

84e minuut.
Ocampos passt de bal zonder na te denken. Marín probeert naar een medespeler te passen. Amarilla kopt de bal weg. López Moreira rent richting de bal. López Moreira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Galarza met een sublieme pass. Espinola is nu in balbezit. Espinola passt de bal in één keer door. Cespedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cespedes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Mingos 60%, Delirio FC 40%.
Los Mingos - Delirio FC 0:1