Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hyyrr Ovetense FC
Normal Tactiek RWR
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten hopeless
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Simón probeert naar een medespeler te passen. Zavala is nu in balbezit. Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto is nu in balbezit. Prieto schiet op doel. Godoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Careaga rent richting de bal. Maldonado is nu in balbezit. Careaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Jara passt de bal met de wreef. Prieto rent richting de bal. Careaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleytas verovert de bal door een tackle van achteren. Fleytas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto passt de bal met de wreef. Jara rent richting de bal. Jara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hyyrr 64%, Ovetense FC 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hyyrr - Ovetense FC 0:0

51e minuut.
Zavala geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Agüero de bal onder controle te krijgen. Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza schiet op doel. Escobar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Jara rent richting de bal. Jara geeft de bal voor. Invernizzi probeert de bal met de borst te controleren. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Urbieta met de inworp. Maldonado is nu in balbezit. Met opzet legt Sanguina zijn tegenspeler op de grond. Maldonado moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Maldonado kan niet meer verder spelen. Di Tore komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Altieri is nu in balbezit. Di Tore bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Tore probeert naar een medespeler te passen. Urbieta is nu in balbezit. Urbieta schiet op doel. Escobar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Altieri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aguilera komt het veld opgelopen. Caballero met een snelle inworp. Aguilera rent richting de bal. Di Tore tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Di Tore krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Sanguina passt de bal met de wreef. Sancho rent richting de bal. Sancho probeert naar een medespeler te passen. Prieto is nu in balbezit. Prieto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Sanguina onderschept slim de pass. Sanguina geeft een lange en hoge pass. Prieto is nu in balbezit. Prieto draait met de bal, schiet en ... Godoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Sanguina is nu in balbezit. Piatti verovert de bal door een tackle van achteren. Piatti passt de bal zonder na te denken. Barboza is nu in balbezit. Barboza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Sancho met een sublieme pass. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera passt de bal zonder na te denken. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto draait met de bal, schiet en ... Godoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hyyrr 54%, Ovetense FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hyyrr - Ovetense FC 0:0