Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Mingos Willy!!!!!!!!!!!!!!
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Zubizarreta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villaalta. Zubizarreta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zubizarreta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Espinola rent richting de bal. Barchini verovert de bal door een tackle van achteren. Barchini geeft een lange en hoge pass. Araujo bokst de bal weg. Zarza is nu in balbezit. Zarza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mingos - Willy!!!!!!!!!!!!!! 0:1

34e minuut.
Daar is Miranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villaalta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zarza. Zarza krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Villaalta onderschept slim de pass. Inworp. Denis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ocampos rent richting de bal. Ocampos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Mingos 42%, Willy!!!!!!!!!!!!!! 58%.
Los Mingos - Willy!!!!!!!!!!!!!! 0:1

46e minuut.
Espinola bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Espinola met een snelle inworp. Ocampos is nu in balbezit. Ocampos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Mingos - Willy!!!!!!!!!!!!!! 1:1

71e minuut.
Olmedo geeft een hoge lob. Insaurralde probeert de bal aan de voet te houden. Cespedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cespedes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mingos - Willy!!!!!!!!!!!!!! 2:1

77e minuut.
Miranda met een sublieme pass. Galarza bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda begaat een overtreding. Galarza roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Galarza kan niet meer verder spelen. Martinesi komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Villaalta onderschept slim de pass. Zubizarreta rent richting de bal. Villaalta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Villaalta krijgt een gele kaart. Zubizarreta roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Zubizarreta kan niet meer verder spelen. Otazú komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Villaalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaalta met een sublieme pass. Denis probeert naar een medespeler te passen. Cespedes is nu in balbezit. Cespedes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Villaalta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Insaurralde de bal. Insaurralde met een sublieme pass. Cespedes is nu in balbezit. Cespedes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mingos - Willy!!!!!!!!!!!!!! 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Mingos 40%, Willy!!!!!!!!!!!!!! 60%.
Los Mingos - Willy!!!!!!!!!!!!!! 3:1