Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jungle heat Delirio FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


24e minuut.
Gross Brown rent richting de bal. López Moreira onderschept slim de pass. López Moreira speelt de bal door. Amarilla is nu in balbezit. Amarilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Carrizosa is nu in balbezit. Achucarro onderschept slim de pass. Achucarro geeft de bal voor. Amarilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarilla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Vachetta rent richting de bal. Gross Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Vachetta begaat een overtreding. Gross Brown is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Diarte met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Diarte rent richting de bal. Diarte met een sublieme pass. Vergara is nu in balbezit. Centurión verovert de bal door een tackle van achteren. Centurión met een sublieme pass. Marín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Palma geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kishiro met een snelle inworp. López Moreira rent richting de bal. López Moreira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
López Moreira rent richting de bal. López Moreira schiet op doel. Amarilla maakt een snoekduik en kopt de bal. Caballero heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jungle heat 54%, Delirio FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jungle heat - Delirio FC 0:0

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kishiro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vachetta rent richting de bal. Amarilla is nu in balbezit. Amarilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jungle heat - Delirio FC 0:1

75e minuut.
Diarte passt de bal zonder na te denken. Achucarro is nu in balbezit. Achucarro passt de bal zonder na te denken. Amarilla rent richting de bal. Amarilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Michelagnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelagnoli met een sublieme pass. Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta haalt uit met een fantastische trap. Marín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jungle heat - Delirio FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jungle heat 59%, Delirio FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jungle heat - Delirio FC 1:1