Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delirio FC jungle heat
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Amarilla is nu in balbezit. Caballero onderschept slim de pass. Caballero geeft een lange en hoge pass. Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta draait met de bal, schiet en ... Marín bokst de bal weg.

27e minuut.
Palma geeft een lange en hoge pass. Montoya is nu in balbezit. Montoya passt de bal met de wreef. Amarilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarilla schiet op doel. Lambaré probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Achucarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrizosa onderschept slim de pass. Carrizosa met een sublieme pass. Mendieta is nu in balbezit. Mendieta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Diarte met een sublieme pass. Gross Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Gross Brown met een sublieme pass. Mendieta rent richting de bal. Mendieta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delirio FC 43%, jungle heat 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Delirio FC - jungle heat 0:0

48e minuut.
Kishiro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Michelagnoli. Kishiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Achucarro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Amarilla is nu in balbezit. Amarilla draait met de bal, schiet en ... Lambaré maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delirio FC 45%, jungle heat 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Delirio FC - jungle heat 0:0