Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lambaré Ovetense FC
Normal Tactiek RWR
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
16.8 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Inworp. Ratti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabañas rent richting de bal. Cabañas draait met de bal, schiet en ... Escobar probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Fleytas met een sublieme pass. Altieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto is nu in balbezit. Prieto draait met de bal, schiet en ... Escurra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambaré - Ovetense FC 0:1

23e minuut.
Rufinelli met een sublieme pass. Daar is Fleytas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fleytas passt de bal zonder na te denken. Prieto rent richting de bal. Prieto draait met de bal, schiet en ... Escurra bokst de bal weg. Brusquetti is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambaré - Ovetense FC 0:2

27e minuut.
Altieri passt de bal in één keer door. Fleytas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleytas passt de bal met de wreef. Prieto rent richting de bal. Prieto draait met de bal, schiet en ... Escurra bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambaré - Ovetense FC 0:3

36e minuut.
Fleytas rent richting de bal. Fleytas speelt de bal door. Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto rent richting de bal. Prieto schiet op doel. Escurra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Jara heeft problemen om de bal te vangen. Altieri is nu in balbezit. Altieri met een sublieme pass. Prieto rent richting de bal. Prieto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Coronel probeert naar een medespeler te passen. Sanguina rent richting de bal. Met opzet legt Cabañas zijn tegenspeler op de grond. Cabañas krijgt een gele kaart. Sanguina roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sanguina kan niet meer verder spelen. Aguilera komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Altieri heeft problemen om de bal te vangen. Artaza rent richting de bal. Artaza passt de bal zonder na te denken. Laino bereikt de bal nog maar net als eerste. Laino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambaré - Ovetense FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lambaré 60%, Ovetense FC 40%.
Lambaré - Ovetense FC 1:3

53e minuut.
Aguilera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Altieri rent richting de bal. Altieri geeft de bal voor. Prieto heeft problemen om de bal te vangen. Prieto haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lambaré - Ovetense FC 1:4

68e minuut.
Jara is nu in balbezit. Montórfano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jara raakt geblesseerd tijdens het duel. Altieri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sancho is nu in balbezit. Sancho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Artaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera speelt de bal door. Prieto rent richting de bal. Prieto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lambaré - Ovetense FC 1:5

83e minuut.
Montórfano kopt de bal weg. Zavala probeert de bal aan de voet te houden. Zavala geeft een hoge lob. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambaré - Ovetense FC 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lambaré 53%, Ovetense FC 47%.
Lambaré - Ovetense FC 1:6