Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ovetense FC Lambaré
RWR Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Klungelig pakt Montórfano de bal. Fleytas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleytas passt de bal in één keer door. Prieto rent richting de bal. Prieto haalt uit met een fantastische trap. Ocampos bokst de bal weg.

9e minuut.
Fleytas met de inworp. Simón heeft problemen om de bal te vangen. Montórfano onderschept slim de pass. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Ratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratti passt de bal zonder na te denken. Laino rent richting de bal. Laino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ovetense FC - Lambaré 0:1

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ratti met een snelle inworp. Cabañas rent richting de bal. Cabañas draait met de bal, schiet en ... Escobar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Montórfano geeft een hoge lob. Ratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratti passt de bal met de wreef. Laino bereikt de bal nog maar net als eerste. Laino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ovetense FC - Lambaré 0:2

29e minuut.
Artaza rent richting de bal. Artaza geeft een lange en hoge pass. Rufinelli probeert de bal aan de voet te houden. Laino is nu in balbezit. Laino schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ovetense FC - Lambaré 0:3

39e minuut.
Heyn verovert de bal door een tackle van achteren. Altieri speelt de bal door. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto schiet op doel. Dumot heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ovetense FC - Lambaré 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ovetense FC 41%, Lambaré 59%.
Ovetense FC - Lambaré 1:3

49e minuut.
Klungelig pakt Artaza de bal. Cabañas rent richting de bal. Cabañas passt de bal met de wreef. Daar is Laino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Brusquetti onderschept slim de pass. Brusquetti met een sublieme pass. Prieto is nu in balbezit. Prieto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Simón probeert naar een medespeler te passen. Sancho rent richting de bal. Sancho met een sublieme pass. Prieto is nu in balbezit. Prieto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Altieri passt de bal in één keer door. Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara probeert naar een medespeler te passen. Prieto rent richting de bal. Prieto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ovetense FC - Lambaré 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ovetense FC 32%, Lambaré 68%.
Ovetense FC - Lambaré 2:3