Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Willy!!!!!!!!!!!!!! hyyrr
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Urbieta met de inworp. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda begaat een overtreding. Miranda krijgt een gele kaart. Maldonado roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Maldonado kan niet meer verder spelen. Di Tore komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Insaurralde met de inworp. Krauch rent richting de bal. Krauch passt de bal in één keer door. Zarza is nu in balbezit. Zarza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Invernizzi trapt de bal weg. Zotti kopt de bal weg. Miranda is nu in balbezit. Miranda haalt uit met een fantastische trap. Godoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Willy!!!!!!!!!!!!!! - hyyrr 1:0

32e minuut.
Di Tore bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Tore geeft de bal voor. Inworp. Brusquetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barchini geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Klungelig pakt Urbieta de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zotti met een snelle inworp. Piatti rent richting de bal. Piatti haalt uit met een fantastische trap. López probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Willy!!!!!!!!!!!!!! 63%, hyyrr 37%.
Willy!!!!!!!!!!!!!! - hyyrr 1:0

72e minuut.
Barchini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miranda rent richting de bal. Miranda geeft een hoge lob. Bordón kopt de bal weg. Daar is Careaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Piatti rent richting de bal. Piatti probeert naar een medespeler te passen. Barboza is nu in balbezit. Barboza draait met de bal, schiet en ... Arriola probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Willy!!!!!!!!!!!!!! - hyyrr 1:1

85e minuut.
Piatti verovert de bal door een tackle van achteren. Piatti geeft een hoge lob. Olmedo is nu in balbezit. Barboza is nu in balbezit. Barboza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Willy!!!!!!!!!!!!!! 39%, hyyrr 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Willy!!!!!!!!!!!!!! - hyyrr 1:1