Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delirio FC Lambaré
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Artaza rent richting de bal. Montoya verovert de bal door een tackle van achteren. Artaza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Artaza is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

8e minuut.
Vergara geeft de bal voor. Inworp. Coronel met de inworp. Cabañas is nu in balbezit. Cabañas draait met de bal, schiet en ... Marín bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Delirio FC - Lambaré 0:1

15e minuut.
Barrios rent richting de bal. Barrios geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coronel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabañas geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Monges geeft een lange en hoge pass. Ratti is nu in balbezit. Monges tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Monges krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios geeft de bal voor. Inworp. Coronel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabañas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Cabañas rent richting de bal. Cabañas passt de bal zonder na te denken. Laino rent richting de bal. Laino haalt uit met een fantastische trap. Marín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Delirio FC - Lambaré 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delirio FC 55%, Lambaré 45%.
Delirio FC - Lambaré 0:2

49e minuut.
Montoya probeert naar een medespeler te passen. Cabañas is nu in balbezit. Cabañas passt de bal in één keer door. Laino heeft problemen om de bal te vangen. Laino haalt uit met een fantastische trap. Marín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Laino heeft problemen om de bal te vangen. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Cabañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Laino heeft problemen om de bal te vangen. Laino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Vachetta met een snelle inworp. Klungelig pakt López Moreira de bal. Heyn is nu in balbezit. López Moreira verovert de bal door een tackle van achteren. López Moreira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ocampos speelt de bal door. Achucarro kopt de bal weg. Brusquetti geeft een hoge lob. Laino rent richting de bal. Laino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delirio FC - Lambaré 0:3

89e minuut.
Napout geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kishiro met de inworp. López Moreira is nu in balbezit. López Moreira geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delirio FC 41%, Lambaré 59%.
Delirio FC - Lambaré 0:3