Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ovetense FC jungle heat
RWR Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.7 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Altieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Altieri geeft de bal voor. Caballero is nu in balbezit. Prieto onderschept slim de pass. Prieto haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Michelagnoli geeft een hoge lob. Morel is nu in balbezit. Morel met een sublieme pass. Carrizosa is nu in balbezit. Carrizosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Rufinelli passt de bal in één keer door. Michelagnoli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prieto. Prieto krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Diarte onderschept slim de pass. Diarte passt de bal in één keer door. Gross Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Altieri verovert de bal door een tackle van achteren. Altieri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Fleytas verovert de bal door een tackle van achteren. Pomatta rent richting de bal. Pomatta passt de bal in één keer door. Morel rent richting de bal. Morel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Fleytas is nu in balbezit. Fleytas probeert naar een medespeler te passen. Caballero rent richting de bal. Sancho onderschept slim de pass. Sancho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ovetense FC 39%, jungle heat 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ovetense FC - jungle heat 0:0

55e minuut.
Altieri geeft een lange en hoge pass. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ovetense FC - jungle heat 1:0

61e minuut.
Sancho rent richting de bal. Fleytas bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto rent richting de bal. Prieto haalt uit met een fantastische trap. Lambaré werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Zavala geeft de bal voor. Inworp. Morel met de inworp. Carrizosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrizosa schiet op doel. Escobar bokst de bal weg.

76e minuut.
Altieri passt de bal zonder na te denken. Simón probeert naar een medespeler te passen. Michelagnoli rent richting de bal. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto draait met de bal, schiet en ... Lambaré probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Caballero is nu in balbezit. Caballero geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sancho de bal. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ovetense FC 38%, jungle heat 62%.
Ovetense FC - jungle heat 1:0