Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Willy!!!!!!!!!!!!!! Lambaré
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Zotti geeft een lange en hoge pass. Dumot kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Alfonso de bal onder controle te krijgen. Zarza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarza haalt uit met een fantastische trap. Ocampos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Zarza is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Alfonso ... Strafschop! Zarza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miranda kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ocampos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Willy!!!!!!!!!!!!!! - Lambaré 1:0

23e minuut.
Cabañas geeft een lange en hoge pass. Insaurralde heeft problemen om de bal te vangen. Laino is nu in balbezit. Laino schiet op doel. López werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Daar is Montórfano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabañas is nu in balbezit. Montórfano is nu in balbezit. Cabañas is nu in balbezit. Cabañas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Olmedo met een harde bal richting middenveld. Artaza kopt de bal weg. Krauch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cabañas rent richting de bal. Cabañas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Willy!!!!!!!!!!!!!! 47%, Lambaré 53%.
Willy!!!!!!!!!!!!!! - Lambaré 1:0

50e minuut.
Krauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Montórfano verovert de bal door een tackle van achteren. Montórfano probeert naar een medespeler te passen. Cabañas is nu in balbezit. Cabañas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Willy!!!!!!!!!!!!!! - Lambaré 1:1

54e minuut.
Cabañas probeert naar een medespeler te passen. Laino bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Laino onderschept slim de pass. Laino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Willy!!!!!!!!!!!!!! - Lambaré 1:2

66e minuut.
Insaurralde met de inworp. Krauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Krauch geeft een lange en hoge pass. Zarza springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Willy!!!!!!!!!!!!!! - Lambaré 2:2

68e minuut.
Montórfano bereikt de bal nog maar net als eerste. Krauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Montórfano verovert de bal door een tackle van achteren. Cabañas is nu in balbezit. Cabañas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Zotti passt de bal met de wreef. Krauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Montórfano onderschept slim de pass. Cabañas rent richting de bal. Cabañas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Willy!!!!!!!!!!!!!! - Lambaré 2:3

80e minuut.
Artaza geeft een hoge lob. Inworp. Barchini met de inworp. Miranda is nu in balbezit. Miranda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Willy!!!!!!!!!!!!!! - Lambaré 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Willy!!!!!!!!!!!!!! 47%, Lambaré 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Willy!!!!!!!!!!!!!! - Lambaré 3:3