Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barselona 35 chutar
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Jacquet geeft een hoge lob. Pallarolas rent richting de bal. Pallarolas geeft een hoge lob. Gondra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gondra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Lloret onderschept slim de pass. Lloret passt de bal in één keer door. Morel is nu in balbezit. Cartes is nu in balbezit. Cartes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Brugada bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartes verovert de bal door een tackle van achteren. Cartes probeert naar een medespeler te passen. Morel heeft problemen om de bal te vangen. Morel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barselona 35 - chutar 0:1

39e minuut.
Barriocanal rent richting de bal. Pallarolas rent richting de bal. Morel verovert de bal door een tackle van achteren. Morel draait met de bal, schiet en ... Barriocanal probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Berges neemt de hoekschop. Brugada heeft problemen om de bal te vangen. Cartes rent richting de bal. Cartes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barselona 35 40%, chutar 60%.
barselona 35 - chutar 0:1

53e minuut.
Correa met een harde bal richting middenveld. Thomen kopt de bal weg. Vergara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morel is nu in balbezit. Morel schiet op doel. Correa bokst de bal weg.

60e minuut.
Berges zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cartes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartes geeft de bal voor. Klungelig pakt Arriola de bal. Morel is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nunez zal de hoekschop nemen. Daar is Verón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berges bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barselona 35 - chutar 0:2

63e minuut.
Nunez passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lloret de bal. Vera probeert naar een medespeler te passen. Gondra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gondra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Vera met de inworp. Orué bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galarza. Orué is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Orué wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Lloret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orué bereikt de bal nog maar net als eerste. Orué passt de bal in één keer door. Gondra rent richting de bal. Gondra haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Jacquet rent richting de bal. Jacquet geeft een hoge lob. Inworp. Pallarolas met de inworp. Guggiari geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gondra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gondra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barselona 35 - chutar 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barselona 35 44%, chutar 56%.
barselona 35 - chutar 1:2