Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayern Madrid san jose junior
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Fariña is nu in balbezit. Bonet rent richting de bal. Fariña onderschept slim de pass. Fariña draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Semeniuk de bal. Cattebeke bokst de bal weg.

14e minuut.
De Los Santos met een sublieme pass. Doljack is nu in balbezit. Filizzola rent richting de bal. Doljack verovert de bal door een tackle van achteren. Doljack draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Guggiari passt de bal in één keer door. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaracho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alonso wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Alonso kan niet meer verder spelen. Díaz De Vivar komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Van Humbeeck is nu in balbezit. Van Humbeeck geeft de bal voor. Klungelig pakt Filizzola de bal. Doljack is nu in balbezit. Doljack schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Marecos bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz De Vivar verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz De Vivar probeert naar een medespeler te passen. Van Humbeeck geeft de bal voor. Doljack heeft problemen om de bal te vangen. Blanco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Madrid 44%, san jose junior 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bayern Madrid - san jose junior 0:0

55e minuut.
Trovato is nu in balbezit. Ratti onderschept slim de pass. Ratti met een sublieme pass. Van Humbeeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Humbeeck geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Zavala probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Díaz De Vivar de bal. Doljack rent richting de bal. Díaz De Vivar rent richting de bal. Díaz De Vivar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Madrid - san jose junior 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Madrid 32%, san jose junior 68%.
Bayern Madrid - san jose junior 1:0