Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
2de febrero los tigre
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


13e minuut.
Daar is Dominguez Dibb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Careaga rent richting de bal. Careaga passt de bal met de wreef. Villamayor is nu in balbezit. Villamayor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Villamayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamayor onderschept slim de pass. Careaga is nu in balbezit. Careaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Zavan is nu in balbezit. Zavan passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Arce de bal onder controle te krijgen. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Zavan geeft een lange en hoge pass. Vargas Peña rent richting de bal. Vargas Peña passt de bal met de wreef. Frutos is nu in balbezit. Frutos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Esquivel met een harde bal richting middenveld. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro probeert naar een medespeler te passen. Careaga rent richting de bal. Careaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Careaga verovert de bal door een tackle van achteren. Careaga met een sublieme pass. Villamayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamayor draait met de bal, schiet en ... Otazú probeert de bal aan de voet te houden. Esquivel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
2de febrero - los tigre 0:1

39e minuut.
Frutos bereikt de bal nog maar net als eerste. Frutos speelt de bal door. Villamayor is nu in balbezit. Villamayor schiet op doel. Esquivel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2de febrero - los tigre 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2de febrero 58%, los tigre 42%.
2de febrero - los tigre 0:2

53e minuut.
Doeltrap. Esquivel trapt de bal weg. Inworp. Jolay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frutos geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Dominguez Dibb rent richting de bal. Dominguez Dibb passt de bal met de wreef. Daar is Careaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villamayor rent richting de bal. Villamayor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
2de febrero - los tigre 0:3

88e minuut.
Navarro is nu in balbezit. Navarro passt de bal zonder na te denken. Amarilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce onderschept slim de pass. Arce geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2de febrero 57%, los tigre 43%.
2de febrero - los tigre 0:3