Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BaronOz FC coso29
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Krauer is nu in balbezit. Santacruz verovert de bal door een tackle van achteren. Fustagno is nu in balbezit. Santacruz verovert de bal door een tackle van achteren. Santacruz draait met de bal, schiet en ... Correa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Escobar probeert naar een medespeler te passen. Riart is nu in balbezit. Caballero maakt een afschuwelijke overtreding. Caballero krijgt een gele kaart. Riart raakt geblesseerd tijdens het duel. Galanti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Riart springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BaronOz FC - coso29 1:0

28e minuut.
Hermann rent richting de bal. Vargas Peña rent richting de bal. Hermann verovert de bal door een tackle van achteren. Santacruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santacruz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Hermann probeert naar een medespeler te passen. Fustagno bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santacruz. Santacruz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BaronOz FC 60%, coso29 40%.
BaronOz FC - coso29 1:0

49e minuut.
Gross Brown rent richting de bal. Vargas Peña onderschept slim de pass. Gross Brown tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vargas Peña roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Vargas Peña kan niet meer verder spelen. Ortigoza komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Daar is Martino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escobar is nu in balbezit. Martino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Martino naar de kleedkamers voor een vroege douche.

75e minuut.
Galanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Galanti passt de bal met de wreef. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Riart verovert de bal door een tackle van achteren. Riart draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ortigoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigoza geeft een hoge lob. Riart rent richting de bal. Riart draait met de bal, schiet en ... Caballero kopt de bal weg. Velázquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BaronOz FC 37%, coso29 63%.
BaronOz FC - coso29 1:0