Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
coso29 BaronOz FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


14e minuut.
Haedo passt de bal zonder na te denken. Coronel rent richting de bal. Henriquez begaat een overtreding. Henriquez krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Fadlala rent richting de bal. Fadlala geeft een hoge lob. Riart is nu in balbezit. Galanti rent richting de bal. Galanti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Correa trapt de bal weg. Henriquez heeft problemen om de bal te vangen. Galanti rent richting de bal. Riart rent richting de bal. Riart draait met de bal, schiet en ... Velázquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
coso29 - BaronOz FC 0:1

30e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Velázquez niet meer kan verder spelen. Insaurralde komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Haedo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delorenzi heeft problemen om de bal te vangen. Hermann maakt een afschuwelijke overtreding. Hermann krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coso29 45%, BaronOz FC 55%.
coso29 - BaronOz FC 0:1

47e minuut.
Haedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann verovert de bal door een tackle van achteren. Santacruz is nu in balbezit. Hermann is nu in balbezit. Hermann draait met de bal, schiet en ... Correa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Henriquez probeert de bal met de borst te controleren. Galanti rent richting de bal. Argaña rent richting de bal. Riart onderschept slim de pass. Riart schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Delorenzi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vargas Peña komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Fadlala geeft de bal voor. Zayas kopt de bal weg. Viveros speelt de bal door. Riart heeft problemen om de bal te vangen. Riart schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Zayas is nu in balbezit. Coronel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zayas. Zayas krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Zayas geeft een hoge lob. Inworp. Coronel met de inworp. Galanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Galanti schiet op doel. Insaurralde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Fadlala geeft de bal voor. Argaña rent richting de bal. Riart onderschept slim de pass. Galanti is nu in balbezit. Galanti haalt uit met een fantastische trap. Insaurralde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coso29 64%, BaronOz FC 36%.
coso29 - BaronOz FC 0:1