Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
elregresodeungigante CLUB 19 DE ABRIL
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten average
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Zotti geeft een lange en hoge pass. Romero rent richting de bal. Zárate rent richting de bal. Sapena verovert de bal door een tackle van achteren. Sapena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Gondra kopt de bal weg. Daar is Haedo Valdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Romero. Romero krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Romero rent richting de bal. Armele verovert de bal door een tackle van achteren. Armele met een sublieme pass. Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zárate passt de bal met de wreef. Romero is nu in balbezit. Romero passt de bal zonder na te denken. Sapena rent richting de bal. Sapena schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Haedo Valdez verovert de bal door een tackle van achteren. Esgaib rent richting de bal. Romero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romero krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

30e minuut.
Vachetta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Prieto komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Prieto rent richting de bal. Piris onderschept slim de pass. Piris passt de bal zonder na te denken. Sapena is nu in balbezit. Sapena draait met de bal, schiet en ... Salinas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
elregresodeungigante - CLUB 19 DE ABRIL 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elregresodeungigante 38%, CLUB 19 DE ABRIL 62%.
elregresodeungigante - CLUB 19 DE ABRIL 1:0

55e minuut.
Saguier bereikt de bal nog maar net als eerste. Saguier passt de bal met de wreef. Haedo Valdez rent richting de bal. Haedo Valdez geeft een hoge lob. Chiriani kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Esgaib met een snelle inworp. Prieto is nu in balbezit. Gondra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gondra krijgt een gele kaart. Prieto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prieto neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elregresodeungigante 38%, CLUB 19 DE ABRIL 62%.
elregresodeungigante - CLUB 19 DE ABRIL 1:0