Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BaronOz FC elregresodeungigante
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Piris kopt de bal weg. Haedo heeft problemen om de bal te vangen. Sapena rent richting de bal. Romero is nu in balbezit. Romero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Delorenzi heeft problemen om de bal te vangen. Piris bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero met een sublieme pass. Sapena rent richting de bal. Sapena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Artagaveytia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Romero is nu in balbezit. Romero passt de bal in één keer door. Sapena is nu in balbezit. Sapena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Artagaveytia speelt de bal door. Sapena rent richting de bal. Romero is nu in balbezit. Romero draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Krauer de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zárate zal de hoekschop nemen. Sapena springt en kopt de bal. Correa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BaronOz FC 65%, elregresodeungigante 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BaronOz FC - elregresodeungigante 0:0

53e minuut.
Krauer trapt de bal weg van het doel. Gondra kopt de bal weg. Fustagno heeft problemen om de bal te vangen. Sapena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Piris probeert naar een medespeler te passen. Zárate rent richting de bal. Haedo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haedo krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Klungelig pakt Krauer de bal. Sapena rent richting de bal. Sapena schiet op doel. Fustagno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Correa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Haedo met een snelle inworp. Fadlala is nu in balbezit. Fadlala probeert naar een medespeler te passen. Riart bereikt de bal nog maar net als eerste. Riart draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BaronOz FC 61%, elregresodeungigante 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BaronOz FC - elregresodeungigante 0:0