Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
coso29 CLUB 19 DE ABRIL
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero geeft een hoge lob. Florenciañez kopt de bal weg. Hermann is nu in balbezit. Hermann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
coso29 - CLUB 19 DE ABRIL 1:0

7e minuut.
Mora verovert de bal door een tackle van achteren. Hermann rent richting de bal. Santacruz is nu in balbezit. Hermann is nu in balbezit. Hermann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Montórfano kopt de bal weg. Armele is nu in balbezit. Met opzet legt Aguilera zijn tegenspeler op de grond. Aguilera krijgt een gele kaart. Armele moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Armele kan niet meer verder spelen. Prieto komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Klungelig pakt Prieto de bal. Hermann rent richting de bal. Balmelli rent richting de bal. Hermann onderschept slim de pass. Hermann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Balmelli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gross Brown zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hermann is nu in balbezit. Hermann geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Florenciañez passt de bal zonder na te denken. Saguier rent richting de bal. Saguier geeft een hoge lob. Viveros rent richting de bal. Viveros geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coso29 29%, CLUB 19 DE ABRIL 71%.
coso29 - CLUB 19 DE ABRIL 1:0

57e minuut.
Hermann raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valdez komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Viveros met een sublieme pass. Santacruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santacruz schiet op doel. Salinas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
coso29 - CLUB 19 DE ABRIL 2:0

68e minuut.
Montórfano bereikt de bal nog maar net als eerste. Montórfano schiet op doel. Argaña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Haedo Valdez neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coso29 54%, CLUB 19 DE ABRIL 46%.
coso29 - CLUB 19 DE ABRIL 2:0