Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club alimpia Olimpia FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Rioboo passt de bal met de wreef. Mindikowski geeft de bal voor. Roux is nu in balbezit. onderschept slim de pass. haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Gomez heeft problemen om de bal te vangen. Roux bereikt de bal nog maar net als eerste. Roux speelt de bal door. Galeano heeft problemen om de bal te vangen. Galeano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Loyola met een sublieme pass. Galeano is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gadea. Gadea krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Galeano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rioboo is nu in balbezit. Rioboo probeert naar een medespeler te passen. Achinelli rent richting de bal. Achinelli geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
club alimpia - Olimpia FC 1:0

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jacquet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rioboo geeft de bal voor. is nu in balbezit. schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
club alimpia - Olimpia FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club alimpia 47%, Olimpia FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
club alimpia - Olimpia FC 1:1

51e minuut.
Jacquet geeft een lange en hoge pass. Roux kopt de bal weg. Galeano rent richting de bal. Rioboo rent richting de bal. Rioboo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Gadea verovert de bal door een tackle van achteren. Gadea met een sublieme pass. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roux onderschept slim de pass. Roux speelt de bal door. Saccarello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Rioboo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rioboo probeert naar een medespeler te passen. Galeano bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeano draait met de bal, schiet en ... Saccarello werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

86e minuut.
Mindikowski met een snelle inworp. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gomez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gomez zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club alimpia 39%, Olimpia FC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
club alimpia - Olimpia FC 1:1