Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
coso29 club alimpia
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Achinelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Loyola is nu in balbezit. Loyola met een sublieme pass. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Martino kopt de bal weg. Daar is Loyola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santacruz. Santacruz krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Loyola speelt de bal door. Rioboo rent richting de bal. Henriquez is nu in balbezit. Rioboo verovert de bal door een tackle van achteren. Rioboo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Florenciañez met een sublieme pass. Roux bereikt de bal nog maar net als eerste. Roux speelt de bal door. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coso29 67%, club alimpia 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
coso29 - club alimpia 0:0

46e minuut.
Aldama geeft een hoge lob. Santacruz rent richting de bal. Roux rent richting de bal. Hermann verovert de bal door een tackle van achteren. Hermann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Daar is Henriquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henriquez met een sublieme pass. Santacruz is nu in balbezit. Hermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
coso29 - club alimpia 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coso29 46%, club alimpia 54%.
coso29 - club alimpia 1:0