Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los carmenses BaronOz FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Fadlala is nu in balbezit. Fadlala probeert naar een medespeler te passen. Mussi speelt de bal door. Brusquetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Brusquetti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Escobar met een snelle inworp. Villaalta is nu in balbezit. Villaalta geeft een lange en hoge pass. Riart is nu in balbezit. Riart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los carmenses - BaronOz FC 0:1

12e minuut.
Haedo speelt de bal door. Riart rent richting de bal. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Riart verovert de bal door een tackle van achteren. Riart schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Escobar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brusquetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Brusquetti schiet op doel. Correa probeert wanhopig de bal te grijpen. Fustagno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los carmenses - BaronOz FC 1:1

33e minuut.
Ortigoza rent richting de bal. Urbieta begaat een overtreding. Ortigoza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Delorenzi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Riart rent richting de bal. Riart haalt uit met een fantastische trap. Nissen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los carmenses 47%, BaronOz FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los carmenses - BaronOz FC 1:1

55e minuut.
Fustagno geeft de bal voor. Ortigoza kopt de bal weg. Trinidad bereikt de bal nog maar net als eerste. Riart bereikt de bal nog maar net als eerste. Riart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los carmenses - BaronOz FC 1:2

61e minuut.
Nissen met een harde bal richting middenveld. Coronel kopt de bal weg. Klungelig pakt Trinidad de bal. Ortigoza is nu in balbezit. Ortigoza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Coronel rent richting de bal. Coronel speelt de bal door. Trinidad is nu in balbezit. Riart verovert de bal door een tackle van achteren. Riart haalt uit met een fantastische trap. Nissen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Uliambre bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliambre met een sublieme pass. Brusquetti is nu in balbezit. Zotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zotti haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los carmenses 43%, BaronOz FC 57%.
los carmenses - BaronOz FC 1:2