Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BaronOz FC los carmenses
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 16.1
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Delorenzi is nu in balbezit. Delorenzi met een sublieme pass. Riart is nu in balbezit. Riart draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Trinidad de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
BaronOz FC - los carmenses 1:0

3e minuut.
Coronel is nu in balbezit. Coronel passt de bal in één keer door. Daar is Fustagno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zotti onderschept slim de pass. Zotti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BaronOz FC - los carmenses 1:1

14e minuut.
Fadlala passt de bal in één keer door. Galanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Galanti geeft een lange en hoge pass. Daar is Riart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riart haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mussi passt de bal in één keer door. Galindo geeft een lange en hoge pass. Daar is Krauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brusquetti is nu in balbezit. Brusquetti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Fustagno probeert naar een medespeler te passen. Villaalta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uliambre. Uliambre krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BaronOz FC 37%, los carmenses 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BaronOz FC - los carmenses 1:1

48e minuut.
Haedo onderschept slim de pass. Urbieta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haedo. Haedo krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Riart is nu in balbezit. Galanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Riart is nu in balbezit. Galanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Galanti draait met de bal, schiet en ... Nissen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Haedo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guanes komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Uliambre kopt de bal weg. Galindo rent richting de bal. Riart onderschept slim de pass. Galanti rent richting de bal. Galanti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Jolay rent richting de bal. Jolay geeft de bal voor. Guanes kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Riart de bal onder controle te krijgen. Riart schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Guanes rent richting de bal. Zotti is nu in balbezit. Zotti passt de bal in één keer door. Brugada rent richting de bal. Brugada geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BaronOz FC 49%, los carmenses 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BaronOz FC - los carmenses 1:1