Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club alimpia BaronOz FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.8
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Riart bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola verovert de bal door een tackle van achteren. Loyola speelt de bal door. Galeano rent richting de bal. Galeano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
club alimpia - BaronOz FC 1:0

13e minuut.
Delorenzi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vargas Peña komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Rioboo is nu in balbezit. Galeano is nu in balbezit. Rioboo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeano is nu in balbezit. Galeano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
club alimpia - BaronOz FC 2:0

25e minuut.
Fadlala bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlala geeft een hoge lob. Roux speelt de bal door. Galeano bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Loyola speelt de bal door. Galeano rent richting de bal. Krauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeano verovert de bal door een tackle van achteren. Galeano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club alimpia 58%, BaronOz FC 42%.
club alimpia - BaronOz FC 2:0

56e minuut.
Roux speelt de bal door. Galeano is nu in balbezit. Vargas Peña rent richting de bal. Galeano verovert de bal door een tackle van achteren. Galeano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Loyola met een sublieme pass. Galeano is nu in balbezit. Vargas Peña rent richting de bal. Galeano verovert de bal door een tackle van achteren. Galeano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Coronel geeft een lange en hoge pass. Villaalta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amarilla. Amarilla krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Roux verovert de bal door een tackle van achteren. Roux probeert naar een medespeler te passen. Krauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeano onderschept slim de pass. Galeano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Amarilla is nu in balbezit. Amarilla geeft een hoge lob. Loyola heeft problemen om de bal te vangen. Galanti rent richting de bal. Galanti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club alimpia 55%, BaronOz FC 45%.
club alimpia - BaronOz FC 2:0