Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BaronOz FC club alimpia
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Delorenzi is nu in balbezit. Rioboo verovert de bal door een tackle van achteren. Rioboo passt de bal in één keer door. Galeano rent richting de bal. Galeano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BaronOz FC - club alimpia 0:1

15e minuut.
Delorenzi is nu in balbezit. Roux rent richting de bal. Delorenzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Delorenzi krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Loyola met een sublieme pass. Roux bereikt de bal nog maar net als eerste. Roux probeert naar een medespeler te passen. Galeano rent richting de bal. Galeano haalt uit met een fantastische trap. Correa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BaronOz FC - club alimpia 0:2

35e minuut.
Delorenzi verovert de bal door een tackle van achteren. Loyola rent richting de bal. Loyola passt de bal zonder na te denken. Galeano bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Roux rent richting de bal. Coronel verovert de bal door een tackle van achteren. Coronel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Riart de bal. Riart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BaronOz FC - club alimpia 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BaronOz FC 62%, club alimpia 38%.
BaronOz FC - club alimpia 1:2

47e minuut.
Amarilla kopt de bal weg. Klungelig pakt Rioboo de bal. Rioboo speelt de bal door. Galeano is nu in balbezit. Galeano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Loyola rent richting de bal. Galanti onderschept slim de pass. Riart rent richting de bal. Galanti rent richting de bal. Galanti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Fadlala bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlala passt de bal in één keer door. Riart bereikt de bal nog maar net als eerste. Galanti is nu in balbezit. Galanti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Escobar geeft de bal voor. Roux rent richting de bal. Roux passt de bal zonder na te denken. Galeano is nu in balbezit. Galeano draait met de bal, schiet en ... Correa bokst de bal weg.

77e minuut.
Riart haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Pineda trapt de bal weg. Villaalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaalta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Riart de bal. Roux bereikt de bal nog maar net als eerste. Riart verovert de bal door een tackle van achteren. Galanti is nu in balbezit. Galanti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BaronOz FC 46%, club alimpia 54%.
BaronOz FC - club alimpia 1:2