Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zuall CLUB 19 DE ABRIL
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alfonsino met de inworp. Torales rent richting de bal. Montórfano verovert de bal door een tackle van achteren. Montórfano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ocampo kopt de bal weg. Mora rent richting de bal. Mora passt de bal met de wreef. Haedo Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Haedo Valdez met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezcano is nu in balbezit. Lezcano passt de bal zonder na te denken. Barrientos is nu in balbezit. Barrientos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ibarra onderschept slim de pass. Ibarra met een sublieme pass. Lezcano is nu in balbezit. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zuall 52%, CLUB 19 DE ABRIL 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zuall - CLUB 19 DE ABRIL 0:0

60e minuut.
Haedo Valdez met een sublieme pass. Mora is nu in balbezit. Mora passt de bal in één keer door. Lezcano rent richting de bal. Lezcano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Lezcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Saguier rent richting de bal. Saguier geeft de bal voor. Jolay bereikt de bal nog maar net als eerste. Jolay geeft een lange en hoge pass. Salinas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Jolay probeert naar een medespeler te passen. Ibarra is nu in balbezit. Haedo Valdez speelt de bal door. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Haedo Valdez geeft een hoge lob. Inworp. Ibarra met een snelle inworp. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zuall 37%, CLUB 19 DE ABRIL 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zuall - CLUB 19 DE ABRIL 0:0