Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
coso29 los carmenses
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Galindo passt de bal met de wreef. Garcia geeft de bal voor. Santacruz kopt de bal weg. Hermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann schiet op doel. Nissen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coso29 49%, los carmenses 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
coso29 - los carmenses 0:0

48e minuut.
Velázquez trapt de bal weg. Mussi kopt de bal weg. Argaña heeft problemen om de bal te vangen. Zotti rent richting de bal. Zotti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Urbieta onderschept slim de pass. Martino verovert de bal door een tackle van achteren. Martino speelt de bal door. Santacruz rent richting de bal. Santacruz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Hermann is nu in balbezit. Mussi rent richting de bal. Hermann onderschept slim de pass. Hermann schiet op doel. Trinidad probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Aldama geeft de bal voor. Inworp. Jolay met de inworp. Zotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zotti geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Mussi onderschept slim de pass. Hermann onderschept slim de pass. Hermann passt de bal in één keer door. Santacruz is nu in balbezit. Santacruz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Uliambre heeft problemen om de bal te vangen. Florenciañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Florenciañez passt de bal in één keer door. Hermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
coso29 - los carmenses 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coso29 53%, los carmenses 47%.
coso29 - los carmenses 1:0