Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
coso29 Olimpia FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Jacquet geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martino met een snelle inworp. Hermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Garcia de bal. Henriquez met een sublieme pass. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. rent richting de bal. draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daar is Saucedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florenciañez rent richting de bal. Florenciañez speelt de bal door. Hermann rent richting de bal. Hermann haalt uit met een fantastische trap. Saccarello bokst de bal weg.

29e minuut.
Argaña geeft de bal voor. Inworp. Saucedo met de inworp. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
coso29 - Olimpia FC 0:1

39e minuut.
Viveros rent richting de bal. Viveros passt de bal in één keer door. Daar is Gadea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermann rent richting de bal. Hermann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Hermann verovert de bal door een tackle van achteren. Martino rent richting de bal. Martino passt de bal zonder na te denken. Santacruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santacruz draait met de bal, schiet en ... Saccarello bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coso29 26%, Olimpia FC 74%.
coso29 - Olimpia FC 0:1

52e minuut.
Jacquet geeft de bal voor. Inworp. Martino met de inworp. Daar is Hermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermann geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Gadea onderschept slim de pass. Gadea probeert naar een medespeler te passen. Santacruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Martino rent richting de bal. Martino geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Delorenzi de bal. Florenciañez is nu in balbezit. Florenciañez geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
coso29 - Olimpia FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coso29 40%, Olimpia FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
coso29 - Olimpia FC 1:1