Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JAVIER GONZALEZ Wlades fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Denis onderschept slim de pass. Araujo is nu in balbezit. Araujo passt de bal met de wreef. Alfonsino rent richting de bal. Alfonsino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Alfonsino schiet op doel. Jolay speelt de bal door. Saguier kopt de bal weg. Alfonsino rent richting de bal. Alfonsino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Arias kopt de bal weg. Alborno bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguizamón verovert de bal door een tackle van achteren. Leguizamón haalt uit met een fantastische trap. Ramirez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Jazmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo verovert de bal door een tackle van achteren. Araujo met een sublieme pass. Daar is Leguizamón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leguizamón draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Araujo rent richting de bal. Araujo speelt de bal door. Alborno rent richting de bal. Alborno draait met de bal, schiet en ... Kostianovsky probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JAVIER GONZALEZ 57%, Wlades fc 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JAVIER GONZALEZ - Wlades fc 0:0

49e minuut.
Trociuk met een snelle inworp. Klungelig pakt Maidana de bal. Maidana geeft de bal voor. Alfonsino springt en kopt de bal. Jolay probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Saguier passt de bal in één keer door. Trociuk rent richting de bal. Trociuk geeft een hoge lob. Abente rent richting de bal. Abente geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Abente is nu in balbezit. Araujo is nu in balbezit. Araujo passt de bal met de wreef. Alborno bereikt de bal nog maar net als eerste. Alborno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Inworp. Gamarra met de inworp. Trociuk is nu in balbezit. Leguizamón onderschept slim de pass. Leguizamón geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Abente met de inworp. Araujo met een sublieme pass. Leguizamón is nu in balbezit. Alborno bereikt de bal nog maar net als eerste. Alborno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JAVIER GONZALEZ - Wlades fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JAVIER GONZALEZ 45%, Wlades fc 55%.
JAVIER GONZALEZ - Wlades fc 0:1