Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Decanito Moswell
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 15.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Sanguina is nu in balbezit. Zalazar verovert de bal door een tackle van achteren. Zalazar probeert naar een medespeler te passen. Jaegli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaegli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Decanito - Moswell 1:0

20e minuut.
Díaz De Vivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gayoso rent richting de bal. Díaz De Vivar rent richting de bal. Gayoso onderschept slim de pass. Gayoso geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanes verovert de bal door een tackle van achteren. Guanes met een sublieme pass. Jaegli rent richting de bal. Jaegli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Azucas heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Decanito - Moswell 2:0

30e minuut.
Sapena probeert naar een medespeler te passen. Lloret is nu in balbezit. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloret onderschept slim de pass. Lloret draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Esquivel rent richting de bal. Esquivel geeft een lange en hoge pass. Daar is Sanguina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaegli verovert de bal door een tackle van achteren. Jaegli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Decanito 38%, Moswell 62%.
Decanito - Moswell 2:0

59e minuut.
Guanes kopt de bal weg. Villanueva kan de bal niet met de borst controleren. Lloret verovert de bal door een tackle van achteren. Sapena is nu in balbezit. Sapena haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Sanguina passt de bal in één keer door. Sapena rent richting de bal. Sapena passt de bal zonder na te denken. Lloret bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloret draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Decanito - Moswell 2:1

75e minuut.
Villanueva rent richting de bal. Villanueva geeft een lange en hoge pass. Daar is Sanguina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaegli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaegli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Sapena de bal. Sapena passt de bal in één keer door. Lloret rent richting de bal. Lloret schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Decanito - Moswell 2:2

88e minuut.
Jaegli probeert naar een medespeler te passen. Zalazar heeft problemen om de bal te vangen. Lloret bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapena is nu in balbezit. Sapena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Decanito 61%, Moswell 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Decanito - Moswell 2:2