Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sportivo Sajonia los jugadores x
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 14.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Pane met een sublieme pass. Samudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Valinotti onderschept slim de pass. Valinotti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Pane is nu in balbezit. Samudio verovert de bal door een tackle van achteren. Valinotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Samudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Samudio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Toyotoshi de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Sajonia - los jugadores x 1:0

27e minuut.
Valinotti is nu in balbezit. Valinotti met een sublieme pass. Klungelig pakt Toyotoshi de bal. Samudio is nu in balbezit. Samudio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Sajonia - los jugadores x 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportivo Sajonia 39%, los jugadores x 61%.
Sportivo Sajonia - los jugadores x 2:0

69e minuut.
Samudio passt de bal zonder na te denken. Seiferheld rent richting de bal. Pane schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Seiferheld moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Seiferheld kan niet meer verder spelen. Benítez komt het veld opgelopen. Galarza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Guerrero kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Agüero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pane geeft de bal voor. Carvallo is nu in balbezit. Carvallo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Doljack de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportivo Sajonia 46%, los jugadores x 54%.
Sportivo Sajonia - los jugadores x 2:0