Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wlades fc Moswell
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.1
average Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Leguizamón is nu in balbezit. Erico verovert de bal door een tackle van achteren. Enriquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alborno rent richting de bal. Alborno draait met de bal, schiet en ... Cano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sapena verovert de bal door een tackle van achteren. Sapena met een sublieme pass. Aquino is nu in balbezit. Lloret onderschept slim de pass. Lloret schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Leguizamón probeert naar een medespeler te passen. Alborno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz onderschept slim de pass. Leguizamón verovert de bal door een tackle van achteren. Leguizamón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wlades fc - Moswell 1:0

16e minuut.
Sapena probeert naar een medespeler te passen. Lloret is nu in balbezit. Iturbe rent richting de bal. Lloret verovert de bal door een tackle van achteren. Lloret schiet op doel. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Dos Santos onderschept slim de pass. Dos Santos geeft een lange en hoge pass. Gamarra kopt de bal weg. Enriquez is nu in balbezit. Leguizamón verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gamarra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Azucas de bal. Arias rent richting de bal. Arias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wlades fc - Moswell 2:0

28e minuut.
Enriquez is nu in balbezit. Leguizamón onderschept slim de pass. Leguizamón speelt de bal door. Alborno rent richting de bal. Alborno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Enriquez kopt de bal weg. Abente geeft de bal voor. Migliorisi heeft problemen om de bal te vangen. Alborno is nu in balbezit. Alborno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wlades fc - Moswell 3:0

39e minuut.
Villasanti is nu in balbezit. Gamarra onderschept slim de pass. Gamarra probeert naar een medespeler te passen. Alborno rent richting de bal. Alborno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Iturbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapena verovert de bal door een tackle van achteren. Sapena speelt de bal door. Lloret bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloret draait met de bal, schiet en ... Jolay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wlades fc 38%, Moswell 62%.
Wlades fc - Moswell 3:0

55e minuut.
Araujo verovert de bal door een tackle van achteren. Araujo geeft een hoge lob. Azucas is nu in balbezit. Alborno rent richting de bal. Alborno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wlades fc - Moswell 4:0

68e minuut.
Gamarra controleert de bal met de borst. Villasanti rent richting de bal. Araujo maakt een afschuwelijke overtreding. Araujo krijgt een gele kaart. Villasanti raakt geblesseerd tijdens het duel. Enriquez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Aquino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lloret rent richting de bal. Lloret draait met de bal, schiet en ... Jolay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wlades fc - Moswell 4:1

72e minuut.
Erico is nu in balbezit. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Erico begaat een overtreding. Erico krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Cano probeert naar een medespeler te passen. Enriquez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gamarra. Gamarra krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wlades fc 52%, Moswell 48%.
Wlades fc - Moswell 4:1