Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
criscou madrid jg,h.vhk
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogarín verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bogarín is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bogarín zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Ñamandu geeft een lange en hoge pass. Navarro heeft problemen om de bal te vangen. Arroyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
criscou madrid - jg,h.vhk 0:1

6e minuut.
Cartes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fleytas komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Arroyos is nu in balbezit. Bogarín bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleytas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogarín verovert de bal door een tackle van achteren. Bogarín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ledesma met een harde bal richting middenveld. Maidana bereikt de bal nog maar net als eerste. Maidana passt de bal zonder na te denken. Fatecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatecha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
criscou madrid - jg,h.vhk 1:1

31e minuut.
Fleytas speelt de bal door. Fatecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mereles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatecha verovert de bal door een tackle van achteren. Fatecha schiet op doel. Agüero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Cuenca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatecha verovert de bal door een tackle van achteren. Fatecha kan de bal niet met de borst controleren. Fatecha haalt uit met een fantastische trap. Agüero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
criscou madrid - jg,h.vhk 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: criscou madrid 52%, jg,h.vhk 48%.
criscou madrid - jg,h.vhk 2:1

49e minuut.
Ocampo onderschept slim de pass. Bogarín onderschept slim de pass. Arroyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogarín bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogarín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
criscou madrid - jg,h.vhk 2:2

52e minuut.
Bogarín raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Huerta komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Brugada is nu in balbezit. Brugada geeft een hoge lob. Arroyos rent richting de bal. Huerta rent richting de bal. Huerta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Salcedo rent richting de bal. Ocampo rent richting de bal. Huerta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huerta krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Arroyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta is nu in balbezit. Huerta passt de bal met de wreef. Arroyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ledesma trapt de bal weg. Cuenca met een sublieme pass. Arroyos rent richting de bal. Arroyos haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: criscou madrid 59%, jg,h.vhk 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
criscou madrid - jg,h.vhk 2:2