Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jg,h.vhk criscou madrid
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Ocampo is nu in balbezit. Paiva verovert de bal door een tackle van achteren. Paiva passt de bal met de wreef. Arroyos rent richting de bal. Arroyos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jg,h.vhk - criscou madrid 1:0

14e minuut.
Arroyos rent richting de bal. Cartes met een sublieme pass. Fatecha rent richting de bal. Fatecha haalt uit met een fantastische trap. Villagra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jg,h.vhk - criscou madrid 1:1

16e minuut.
Castro geeft de bal voor. Cartes kopt de bal weg. Cuenca rent richting de bal. Fatecha verovert de bal door een tackle van achteren. Fatecha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jg,h.vhk - criscou madrid 1:2

19e minuut.
Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filártiga verovert de bal door een tackle van achteren. Filártiga geeft een hoge lob. Arroyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Greco met een snelle inworp. Klungelig pakt Fleytas de bal. Fleytas geeft de bal voor. Fatecha rent richting de bal. Fatecha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jg,h.vhk - criscou madrid 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jg,h.vhk 54%, criscou madrid 46%.
jg,h.vhk - criscou madrid 1:3

62e minuut.
Cartes geeft de bal voor. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Arroyos rent richting de bal. Bogarín bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogarín draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sanabria probeert naar een medespeler te passen. Fatecha rent richting de bal. Paiva is nu in balbezit. Fatecha verovert de bal door een tackle van achteren. Fatecha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jg,h.vhk - criscou madrid 1:4

71e minuut.
Navarro kopt de bal weg. Klungelig pakt Bogarín de bal. Cartes is nu in balbezit. Bogarín verovert de bal door een tackle van achteren. Bogarín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Fatecha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zavala komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jg,h.vhk 44%, criscou madrid 56%.
jg,h.vhk - criscou madrid 1:4