Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alabax FC SPORTIVO LUQUEÑO
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


13e minuut.
Escauriza rent richting de bal. Escauriza geeft een lange en hoge pass. Inworp. Morel met de inworp. Alvarez geeft de bal voor. Arévalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Salinas is nu in balbezit. Esquivel rent richting de bal. Bernal rent richting de bal. Bernal geeft de bal voor. Carissimo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soto bokst de bal weg. Villasanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo onderschept slim de pass. Carissimo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alabax FC - SPORTIVO LUQUEÑO 0:1

29e minuut.
Inworp. Morel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alvarez probeert naar een medespeler te passen. Burt is nu in balbezit. Burt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Marecos onderschept slim de pass. Marecos geeft de bal voor. Klungelig pakt Michelagnoli de bal. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo haalt uit met een fantastische trap. Soto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alabax FC 49%, SPORTIVO LUQUEÑO 51%.
Alabax FC - SPORTIVO LUQUEÑO 0:1

46e minuut.
Pettirossi geeft een lange en hoge pass. Bernal is nu in balbezit. Michelagnoli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Michelagnoli krijgt een gele kaart. Bernal raakt geblesseerd tijdens het duel. Pettirossi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Alabax FC - SPORTIVO LUQUEÑO 0:2

53e minuut.
Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Insfran onderschept slim de pass. Burt is nu in balbezit. Alvarez is nu in balbezit. Alvarez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bernal met de inworp. Alvarez met een sublieme pass. Escauriza is nu in balbezit. Burt onderschept slim de pass. Burt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Campuzano verovert de bal door een tackle van achteren. Campuzano speelt de bal door. Carissimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carissimo schiet op doel. Soto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Alabax FC - SPORTIVO LUQUEÑO 0:3

74e minuut.
Campuzano geeft een lange en hoge pass. Inworp. Franco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarez schiet op doel. Arévalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alabax FC - SPORTIVO LUQUEÑO 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alabax FC 42%, SPORTIVO LUQUEÑO 58%.
Alabax FC - SPORTIVO LUQUEÑO 1:3