Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Real Asuncion parayuay
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Fadlala passt de bal in één keer door. Cabral is nu in balbezit. Canteros is nu in balbezit. Cabral verovert de bal door een tackle van achteren. Cabral haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Ñamandu onderschept slim de pass. Canteros is nu in balbezit. Ñamandu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ñamandu krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Ortigoza rent richting de bal. Erico bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Erico is nu in balbezit. Erico draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bernal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Alarcón met de inworp. Fadlala bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bernal kopt de bal weg. Seiferheld is nu in balbezit. Erico verovert de bal door een tackle van achteren. Ortigoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigoza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Real Asuncion 49%, parayuay 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Real Asuncion - parayuay 0:0

47e minuut.
Bareiro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ñamandu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Alarcón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alarcón geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Zelaya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Ñamandu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ardisonne de bal. Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Asuncion - parayuay 1:0

61e minuut.
Fadlala verovert de bal door een tackle van achteren. Fadlala passt de bal zonder na te denken. Ardisonne bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral rent richting de bal. Cabral haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ñamandu onderschept slim de pass. Ñamandu geeft een lange en hoge pass. Denis heeft problemen om de bal te vangen. Cabral is nu in balbezit. Cabral haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Santacruz speelt de bal door. Seiferheld is nu in balbezit. Ortigoza onderschept slim de pass. Erico bereikt de bal nog maar net als eerste. Erico schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Santacruz is nu in balbezit. Santacruz passt de bal in één keer door. Denis speelt de bal door. Fadlala is nu in balbezit. Fadlala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Real Asuncion 41%, parayuay 59%.
FC Real Asuncion - parayuay 1:0