Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alabax FC criscou madrid
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


29e minuut.
Alvarez rent richting de bal. Burt rent richting de bal. Alvarez rent richting de bal. Alvarez draait met de bal, schiet en ... Ledesma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alabax FC - criscou madrid 1:0

39e minuut.
Klungelig pakt Dominguez Dibb de bal. Burt bereikt de bal nog maar net als eerste. Burt passt de bal met de wreef. Morel bereikt de bal nog maar net als eerste. Morel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ledesma trapt de bal weg van het doel. Maidana kopt de bal weg. Michelagnoli probeert de bal met de borst te controleren. Fatecha onderschept slim de pass. Fatecha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Alvarez geeft een hoge lob. Daar is Salcedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burt rent richting de bal. Burt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alabax FC - criscou madrid 2:0

45e minuut.
Alvarez onderschept slim de pass. Alvarez probeert naar een medespeler te passen. Kuster bereikt de bal nog maar net als eerste. Maidana onderschept slim de pass. Maidana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alabax FC 55%, criscou madrid 45%.
Alabax FC - criscou madrid 2:0

57e minuut.
Salcedo is nu in balbezit. Franco verovert de bal door een tackle van achteren. Franco passt de bal zonder na te denken. Burt bereikt de bal nog maar net als eerste. Burt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Alvarez is nu in balbezit. Navarro is nu in balbezit. Alvarez onderschept slim de pass. Alvarez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Alvarez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Campuzano komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Maidana verovert de bal door een tackle van achteren. Insfran is nu in balbezit. Maidana begaat een overtreding. Insfran wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Insfran kan niet meer verder spelen. Lezcano komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Lezcano verovert de bal door een tackle van achteren. Lezcano passt de bal in één keer door. Burt rent richting de bal. Burt haalt uit met een fantastische trap. Ledesma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alabax FC - criscou madrid 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alabax FC 42%, criscou madrid 58%.
Alabax FC - criscou madrid 3:0