Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Real Asuncion
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.4
hopeless Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Fadlala kopt de bal weg. Cabral probeert de bal aan de voet te houden. Fleytas rent richting de bal. Cabral onderschept slim de pass. Cabral draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Asuncion - 幹 1:0

28e minuut.
Ramos rent richting de bal. Fadlala onderschept slim de pass. Fadlala met een sublieme pass. Cabral rent richting de bal. Cabral schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Centurión bereikt de bal nog maar net als eerste. Centurión passt de bal zonder na te denken. Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüello is nu in balbezit. Argüello draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Real Asuncion - 幹 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Real Asuncion 46%, 幹 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Real Asuncion - 幹 1:1

46e minuut.
Piatti passt de bal zonder na te denken. Seiferheld rent richting de bal. Aguirre schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aguirre krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Seiferheld is nu in balbezit. Seiferheld geeft een lange en hoge pass. Ramos controleert de bal met de borst. Fadlala rent richting de bal. Fadlala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Seiferheld probeert naar een medespeler te passen. Santacruz is nu in balbezit. Ramos is nu in balbezit. Fadlala rent richting de bal. Fadlala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Asuncion - 幹 2:1

77e minuut.
Bonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral verovert de bal door een tackle van achteren. Cabral probeert naar een medespeler te passen. Fadlala bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlala draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Real Asuncion 40%, 幹 60%.
FC Real Asuncion - 幹 2:1