Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jg,h.vhk Alabax FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Campuzano rent richting de bal. Campuzano geeft een hoge lob. Burt kopt de bal weg. Campuzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mereles speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta passt de bal zonder na te denken. Arroyos rent richting de bal. Arroyos schiet op doel. Soto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jg,h.vhk - Alabax FC 1:0

19e minuut.
Lezcano is nu in balbezit. Arroyos onderschept slim de pass. Arroyos haalt uit met een fantastische trap. Michelagnoli probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
jg,h.vhk - Alabax FC 2:0

20e minuut.
Campuzano is nu in balbezit. Kuster probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barreto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pacheco krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pacheco rent richting de bal. Franco rent richting de bal. Franco geeft een lange en hoge pass. Burt rent richting de bal. Burt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jg,h.vhk - Alabax FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jg,h.vhk 51%, Alabax FC 49%.
jg,h.vhk - Alabax FC 2:1

47e minuut.
Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Arroyos is nu in balbezit. Arroyos haalt uit met een fantastische trap. Soto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Arroyos rent richting de bal. Michelagnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyos verovert de bal door een tackle van achteren. Arroyos schiet op doel. Soto probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ñamandu heeft problemen om de bal te vangen. Franco rent richting de bal. Franco passt de bal in één keer door. Burt is nu in balbezit. Burt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jg,h.vhk - Alabax FC 2:2

77e minuut.
Barreto is nu in balbezit. Barreto geeft een lange en hoge pass. Michelagnoli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arroyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Lezcano speelt de bal door. Campuzano rent richting de bal. Campuzano met een sublieme pass. Burt rent richting de bal. Burt haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jg,h.vhk 42%, Alabax FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jg,h.vhk - Alabax FC 2:2