Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
parayuay
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Centurión met een sublieme pass. Piatti rent richting de bal. Argüello is nu in balbezit. Piatti rent richting de bal. Piatti draait met de bal, schiet en ... Zelaya bokst de bal weg.

6e minuut.
Ortigoza verovert de bal door een tackle van achteren. Erico is nu in balbezit. Ortigoza is nu in balbezit. Ortigoza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Carron trapt de bal weg van het doel. Centurión kopt de bal weg. Bareiro rent richting de bal. Argüello verovert de bal door een tackle van achteren. Argüello haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
幹 - parayuay 1:0

22e minuut.
Mussi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erico bereikt de bal nog maar net als eerste. Erico probeert naar een medespeler te passen. Ortigoza is nu in balbezit. Ortigoza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ramos passt de bal zonder na te denken. Mussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal is nu in balbezit. Mussi onderschept slim de pass. Mussi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 幹 54%, parayuay 46%.
幹 - parayuay 1:0

59e minuut.
Fleytas met een sublieme pass. Aguirre heeft problemen om de bal te vangen. Erico bereikt de bal nog maar net als eerste. Erico schiet op doel. Carron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
幹 - parayuay 1:1

60e minuut.
Piatti speelt de bal door. Centurión is nu in balbezit. Centurión met een sublieme pass. Ortigoza rent richting de bal. Ortigoza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Ortigoza de bal. Fleytas verovert de bal door een tackle van achteren. Erico rent richting de bal. Ortigoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigoza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bernal is nu in balbezit. Bernal probeert naar een medespeler te passen. Bareiro speelt de bal door. Ortigoza is nu in balbezit. Ortigoza schiet op doel. Carron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Bendlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Trociuk begaat een overtreding. Bendlin raakt geblesseerd tijdens het duel. Bendlin met een snel genomen vrije trap. Ortigoza springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
幹 - parayuay 1:2

69e minuut.
Piatti is nu in balbezit. Bendlin onderschept slim de pass. Bendlin speelt de bal door. Argüello bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Piatti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Esgaib komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Esgaib kopt de bal weg. Argüello rent richting de bal. Denis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Denis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 幹 44%, parayuay 56%.
幹 - parayuay 1:2