Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Real Asuncion SPORTIVO LUQUEÑO
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.5
hopeless Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Erico bereikt de bal nog maar net als eerste. Erico geeft een lange en hoge pass. Escauriza heeft problemen om de bal te vangen. Cabral rent richting de bal. Cabral draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Valinotti met een snelle inworp. Galanti rent richting de bal. Santacruz rent richting de bal. Galanti onderschept slim de pass. Galanti geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Carissimo heeft problemen om de bal te vangen. Pettirossi rent richting de bal. Pettirossi passt de bal in één keer door. Carissimo rent richting de bal. Carissimo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Esquivel onderschept slim de pass. Fadlala verovert de bal door een tackle van achteren. Campuzano begaat een overtreding. Campuzano krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Artaza probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cabral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral onderschept slim de pass. Cabral draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Abente kopt de bal weg. Seiferheld heeft problemen om de bal te vangen. Pettirossi is nu in balbezit. Carissimo is nu in balbezit. Carissimo schiet op doel. Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Lázaro rent richting de bal. Lázaro passt de bal in één keer door. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral rent richting de bal. Cabral schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Real Asuncion 39%, SPORTIVO LUQUEÑO 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Real Asuncion - SPORTIVO LUQUEÑO 0:0

48e minuut.
Daar is Fadlala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz De Bedoya is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fadlala. Fadlala krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Seiferheld passt de bal met de wreef. Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Escauriza verovert de bal door een tackle van achteren. Fadlala rent richting de bal. Fadlala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Seiferheld onderschept slim de pass. Díaz De Bedoya is nu in balbezit. Seiferheld onderschept slim de pass. Fadlala bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlala passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Asuncion - SPORTIVO LUQUEÑO 1:0

55e minuut.
Esquivel onderschept slim de pass. Fadlala verovert de bal door een tackle van achteren. Fadlala met een sublieme pass. Daar is Cabral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabral draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Artaza is nu in balbezit. Artaza probeert naar een medespeler te passen. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlala bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlala probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Artaza geeft de bal voor. Díaz De Bedoya is nu in balbezit. Díaz De Bedoya passt de bal met de wreef. Carissimo rent richting de bal. Carissimo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pettirossi rent richting de bal. Pettirossi met een sublieme pass. Abente is nu in balbezit. Carissimo verovert de bal door een tackle van achteren. Carissimo schiet op doel. Medina bokst de bal weg.

90e minuut.
Inworp. Lázaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seiferheld speelt de bal door. Fadlala is nu in balbezit. Fadlala passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Real Asuncion 46%, SPORTIVO LUQUEÑO 54%.
FC Real Asuncion - SPORTIVO LUQUEÑO 1:0