Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Real Asuncion Alabax FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 21.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón passt de bal in één keer door. Cabral is nu in balbezit. Cabral schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Fadlala met een sublieme pass. Cabral is nu in balbezit. Met opzet legt Ramirez zijn tegenspeler op de grond. Ramirez krijgt een gele kaart. Cabral roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cabral kan niet meer verder spelen. Dumot komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Real Asuncion 56%, Alabax FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Real Asuncion - Alabax FC 0:0

48e minuut.
Santacruz is nu in balbezit. Insfran begaat een overtreding. Santacruz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Seiferheld met een snel genomen vrije trap. Dumot bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumot schiet op doel. Soto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Burt passt de bal zonder na te denken. Santacruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santacruz probeert naar een medespeler te passen. Dumot rent richting de bal. Dumot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Villasanti geeft de bal voor. Alvarez probeert de bal aan de voet te houden. Burt is nu in balbezit. Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Kuster speelt de bal door. Burt rent richting de bal. Erico verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Asuncion - Alabax FC 0:1

87e minuut.
Morel rent richting de bal. Morel speelt de bal door. Ñamandu rent richting de bal. Burt onderschept slim de pass. Burt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Real Asuncion 51%, Alabax FC 49%.
FC Real Asuncion - Alabax FC 0:1