Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
parayuay SPORTIVO LUQUEÑO
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.3 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


1e minuut.
Galanti onderschept slim de pass. Galanti speelt de bal door. Doria rent richting de bal. Brizuela rent richting de bal. Brizuela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
parayuay - SPORTIVO LUQUEÑO 0:1

6e minuut.
Brizuela is nu in balbezit. Doria bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizuela is nu in balbezit. Doria bereikt de bal nog maar net als eerste. Doria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
parayuay - SPORTIVO LUQUEÑO 0:2

21e minuut.
Brizuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizuela speelt de bal door. Doria rent richting de bal. Doria haalt uit met een fantastische trap. Zelaya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
parayuay - SPORTIVO LUQUEÑO 0:3

24e minuut.
Erico draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Díaz De Bedoya de bal onder controle te krijgen. Bendlin is nu in balbezit. Bendlin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Escauriza de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Campuzano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
parayuay - SPORTIVO LUQUEÑO 1:3

30e minuut.
Bareiro rent richting de bal. Bareiro geeft de bal voor. Campuzano is nu in balbezit. Ortigoza onderschept slim de pass. Ortigoza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ortigoza bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel rent richting de bal. Erico begaat een overtreding. Erico krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Bernal heeft problemen om de bal te vangen. Bernal speelt de bal door. Bareiro is nu in balbezit. Brizuela onderschept slim de pass. Brizuela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Díaz De Bedoya probeert naar een medespeler te passen. Doria rent richting de bal. Brizuela is nu in balbezit. Doria bereikt de bal nog maar net als eerste. Doria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
parayuay - SPORTIVO LUQUEÑO 1:4

45e minuut.
Brizuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigoza verovert de bal door een tackle van achteren. Erico rent richting de bal. Ortigoza rent richting de bal. Ortigoza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: parayuay 61%, SPORTIVO LUQUEÑO 39%.
parayuay - SPORTIVO LUQUEÑO 1:4

61e minuut.
Erico rent richting de bal. Erico passt de bal zonder na te denken. Ortigoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigoza schiet op doel. Campuzano probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Galanti is nu in balbezit. Galanti probeert naar een medespeler te passen. Brizuela is nu in balbezit. Doria is nu in balbezit. Doria draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Brizuela probeert de bal aan de voet te houden. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal speelt de bal door. Ortigoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigoza haalt uit met een fantastische trap. Arévalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
parayuay - SPORTIVO LUQUEÑO 2:4

72e minuut.
Erico passt de bal zonder na te denken. Denis rent richting de bal. Brizuela verovert de bal door een tackle van achteren. Brizuela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
parayuay - SPORTIVO LUQUEÑO 2:5

76e minuut.
Palma geeft een hoge lob. Ortigoza is nu in balbezit. Ortigoza passt de bal in één keer door. Erico rent richting de bal. Erico schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bendlin rent richting de bal. Valinotti rent richting de bal. Valinotti geeft de bal voor. Brizuela rent richting de bal. Brizuela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: parayuay 40%, SPORTIVO LUQUEÑO 60%.
parayuay - SPORTIVO LUQUEÑO 2:5