Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Real Asuncion jg,h.vhk
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 22.3
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Brugada met een sublieme pass. Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Paiva geeft de bal voor. Arroyos rent richting de bal. Arroyos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Abente trapt de bal weg. Cuenca kopt de bal weg. Santacruz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arroyos is nu in balbezit. Arroyos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cuenca passt de bal met de wreef. Lázaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázaro geeft een hoge lob. Cabral is nu in balbezit. Cabral haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Real Asuncion 64%, jg,h.vhk 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Real Asuncion - jg,h.vhk 0:0

47e minuut.
Bogarín is nu in balbezit. Wasmosy rent richting de bal. Wasmosy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cabral de bal. Cabral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Asuncion - jg,h.vhk 1:0

48e minuut.
Erico is nu in balbezit. Erico passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Wasmosy de bal onder controle te krijgen. Arroyos rent richting de bal. Arroyos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Erico rent richting de bal. Erico probeert naar een medespeler te passen. Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlala rent richting de bal. Fadlala haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Paiva speelt de bal door. Ñamandu geeft de bal voor. Villagra rent richting de bal. Cabral verovert de bal door een tackle van achteren. Cabral schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Brugada met een sublieme pass. Arroyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyos passt de bal in één keer door. Cuenca rent richting de bal. Cuenca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Real Asuncion 45%, jg,h.vhk 55%.
FC Real Asuncion - jg,h.vhk 1:0